|
keli seni eilerasciai :)
Per visa savo gyvenimą pasakiau daugybe žodžių... Iš savęs išleidau daug sakiniu.... Išliejau daug ašarų... Jutau skausmą, pykti ir meile Bet dabar viskas atrodo nebesvarbu,,, Nebegaliu ištarti nei vieno žodžio, nebegaliu išlieti nei vienos ašaros... Nebejaučiu nieko... Nebeįstengiu galvoti, miegoti, valgyti netgi nebegaliu žengti žingsnio Ir tai tik dėl to kad patyriau tai ką reiškia mirti... Aš numiriau kartu su tavimi.
Šiąnakt sapnavau tave Sakiau kad nebekentėčiau Sakiau kad nebeišliečiau ne vienos ašaros Aš atsakiau kad negaliu Pasakiau kad aš vergsiu iki kol tu grisi Tada tu pradėjai raudoti Ir aš supratau kad u visada vergsi kartu su manimi Dėl to aš sapnuosiu tave kasnakt
Kaip norėčiau tave suspausti savo glėbyje Norėčiau visa išbučiuoti Kad mano lupos išsispaustų tavo kūne Bet tai neįmanoma Nes tu neegzistuoji.
Visada kartojai man Kad numirtum jai aš tave palikčiau Tu net nesapnavai Kad palikti mane gali tu
Tyliai saukiu mintyse Nepalik manęs prašau neišeik Aš noriu likt su tavimi Noriu tave liesti, bučiuoti Aš noriu jausti kad tu salia Aš noriu kad ir vėl mane mylėtum.
Prašau padek man gyventi bet nenumirti Padek man eiti bet nenukristi Aš nekenčiu tavęs nes myliu per smarkiai O tu mane myli nes per daug nekenti Noriu kad išeitum bet nepaliktum Noriu pakilti bet neskraidyti.
Danguje aukštai aukštai Šaltame debesėlyje gyveno snaige Viena viena Kai jau atėjo laikas leisti i žemę Snaige pagalvojo „pagaliau nebebusiu viena Pagaliau bent kas nors bus salia“ Snaige iššoko is debesėlio Ji iššoko laiminga Laiminga ji krito žemyn Bet vos pasiekusi tai ko troško labiausiai Snaige ištirpo.
Mergaite sėdėjo tuščiame kambaryje ir verkė Ji verkė nes negalėjo išeiti is to kambario Kambarys neturėjo sienų Jis buvo beribis Ir neturėjo galo Mergaite nedrįso eiti i ta beribe tamsa Todėl sėdėjo kambaryje ir verkė.
Jai kiekvienas paukštelis Danguje paliktu po Blizganti ruoželį Danguje siu ruoželių butu labai daug ir kiekvienas is jų reikštų po viena trapia, mažą gyvybe
Draugai tarsi sapnai Kai jie salia juos myli ir tausoji Kai nutinka kas nors blogo Norisi greičiau pabusti Kai pabundi sunkiai prisimeni Tuos kurios mylėjai O vėl užmigti neįstengi niekaip Draugai tarsi aitvarai Laikydama delne džiaugiesi O paleidusi liūdi Kodėl neišskrido kartu su tavimi Draugai tarsi žvakės Degdamos skleidžia šviesą O sudegusios užgęsta Ir tampa aplink labai tamsu Draugai tai tie žmonės Be kuriu, ir su jais negali Nori juos paleisti O paleidus bėgi paskui.
|