Dabar yra 2012 Geg 22 13:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: reikia patarimo
StandartinėParašytas: 2008 Spa 01 21:42 
Atsijungęs
Naujok(ė)as
Naujok(ė)as
Vartotojo avataras

Sveiki zmones,
Yra problema. Norejau paprasyti jusu nuomones Zdz, su drauge pradejau draugauti pries 2 menesius, vienas kitam kritom i aki ir pan, bet ne tame prasme.. Jau bene 2 menesiai kaip mes kartu, taciau ji pradejo lb keistai elgtis,pareiske jog nebenori tokiu rimtu santykiu, nenori ,,isipareigojimu'',dave suprast jog pernelyg as ja ,,pernelyg'' myliu, kad ir kaip durnai skambetu.. typo ji save vadina mazvaike, jog nenori taip draugaut.. Ta prasme zymiau maziau skiria demesio, nebenori kartais net susitikti, matosi net isisgalvoja kvailu priezasciu, kad typo ji uzimta, sudaine kazkokia gaunas. Niekaip jos negaliu suprasti, elgiasi graziai, grazus zodeliai bet vat kaip atsalo tai atsalo. Pries kelias savaites netgi 2 kartus girta buvo isdavusi mane, bet pati prisipazino, sake jog nori buti su manim, O as kaip idiotas isimylejau ir atleidziau tas isdavystes, durnai jauciuos. Ko ji NOri is musu santykiu, gal isvis nedrista mest mane ?
P.S. man 18, jai 16

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: reikia patarimo
StandartinėParašytas: 2008 Spa 01 22:22 
Atsijungęs
Paženg(usi)ęs
Paženg(usi)ęs
Vartotojo avataras

Man atrodo, kad ji jauna nesubrendus ir nevertina sąntykių kaip tu. Tai tu arba palauk porą metelių, arba susirask kitą :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008 Spa 02 16:23 
Atsijungęs
Naujok(ė)as
Naujok(ė)as
Vartotojo avataras

Rokas rašė:
Man atrodo, kad ji jauna nesubrendus ir nevertina sąntykių kaip tu. Tai tu arba palauk porą metelių, arba susirask kitą :)

Pritariu.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009 Vas 03 19:38 
Atsijungęs
Naujok(ė)as
Naujok(ė)as
Vartotojo avataras

o pas mus atvirkstine situacija..jis vyresnis bet elgesi kaip ir tavo panele..mes issikyrem kitos iseities jau nebevo..oj vaikine kantrybe didele turi jei net atleidai isdavystes..sveikinu.. :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009 Vas 08 19:06 
Atsijungęs
Naujok(ė)as
Naujok(ė)as
Vartotojo avataras

Na durnele ji yra tada zinai,jei taip elgiasi..nesubrendus dar matos..joomm tikrai turi labai didele kantrybe,jei taip sugebi atleisti jai..mano draugas vienas tai savo panai irgi atleidineja tik as visai nematau prasmes taip daryti..na as irgi atleisciau pora kart gal,bet daugiau,tai tikrai nea..nereikia taikstytis su kaprizais tu panu siu laiku..nesamones daro,o po to atsiprasineja...po kiek laiko toliau apsisukusios daro ta pati..man irgi jau dvi meiles nesekmingos buvo..ziauru..ypac kai pajunti kazka stipresnio peraugancio i nezemiska jausma-MEILE tam zmogui,o po kiek laiko jis tau pasako TU MAN NEBEIDOMI/US..

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009 Vas 08 19:08 
Atsijungęs
Naujok(ė)as
Naujok(ė)as
Vartotojo avataras

arba tiesiog matosi is elgesio,kad nebedomini tu to zmogaus

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009 Rgp 19 14:53 
Atsijungęs
Naujok(ė)as
Naujok(ė)as
Vartotojo avataras

tu ja myli, o ji nemanau kad tave myli...ji dar vaikas,nereikia jai taves. jei ji tave myletu,nebutu isdavusi ir taip nesielgtu. ji zino kad tu jai atleisi viska todel ji gali taip padaryti dar ne karta..patariu palikti ja kad ir kaip butu sunku,tu vertas geresnes... :) ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Bir 15 10:43 
Atsijungęs
Naujok(ė)as
Naujok(ė)as
Vartotojo avataras

Dabar taip pagalvojau.. va cia problema.Turbut ji turi kita vaikina :| Nes tikrai mylintis zmogus neperzengs tos isdavystes ribos neatsizvelgiant i tai ar jis blaivas ar girtas.Viena ka galiu pasakyti.. Geriau skausmas su pabaiga,negu skausmas be pabaigos. Siulyciau viska su ja nutraukti ir pradeti nauja gyvenima,atsiras ta,kuri bus vertesne tos meiles. :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Lie 02 13:10 
Atsijungęs
Naujok(ė)as
Naujok(ė)as
Vartotojo avataras

Ji taves nemyli ir aiskiai matosi kad ji tam nepasirengusi :) nekankink saves,geriau jau palik nei leisk elgtis su tavimi kaip ji nori :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Lie 02 13:13 
Atsijungęs
Naujok(ė)as
Naujok(ė)as
Vartotojo avataras

sveiki,turiu drauga. mylim vienas kita bet as bijau pradeti lytinius santykius tik del tevu didelio spaudimo apie tai ir del dideles baimes pastoti. esu nepilnatmete taigi kontraceptiku vartoti negaliu. ka daryti? :(

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti: