|
Sveiki, nesenai radau toki dalyka - lockerz.com. Jis mums siulo uz ju puslapio taskus (PTZ) pirkti daiktus, pagrinde apple gaminai. iPod Touch, iPod Nano - Purple, Second Generation iPod Shuffle - Pink, daug konsoliu, PC zaidimu ir moterisku niekuciu . Kad visa tai gautum reikia rinktis taskus (PTZ), o jie renkasi labai lengvai:
* Komentuodamas ŠIANDIENINIUS ten esancius irašus "dailies". (Ten tiesiog klausimai, tokie kaip... e-mail or texting?, If I had A Theme Song ... it would be?) tiesiog atsakai i klausima ir gauni taskus... nesunku (Gauni po 2 ptz) * Žaisdamas žaidimelius (kartais pasiulo) (Gali gauti 10 - 30 ptz, man atrodo pasiulo bent viena i diena) * Kviesdamas draugus (gauni po 2 ptz, o nuo 20-ties draugu ptz dvigubinasi.) * Gauni 2 ptz už tai, kad prisilogini (užsiskaito karta i diena) + Surinkus 20 draugu gauni T-shirt ir gauni tinklapio VIP statusa... Nemokamai
As buvau i sita puslapi numoves ranka, bet suzinojau kam jis priklauso ir apsigalvojau, kad verta pameginti. Jis priklauso Amazon.com savininkam.
I puslapi galima pakliuti tik su pakvietimais jei kam idomu galiu pakviesti tik per e-mail, parasykite man ir atsiusiu jums pakvietima. Mano e-mal yra [b]smaksas@gmauil.com[b/]
|